Si për të përmirësuar një ngjyrë në Photoshop

Për të përmirësuar ngjyrën e fotografisë do të ndihmojnë udhëzimet e hollësishme për fillestarët për të përdorur programin Photoshop.

Për të përmirësuar ngjyrën e fotografisë do të ndihmojnë udhëzimet e hollësishme për fillestarët për të përdorur programin Photoshop

1. Shkarko redaktorin grafik Photoshop . Klikoni në skedën e menysë kryesore File (File) dhe klikoni Open (Open). Përndryshe, mund të shtypni kombinimin e butonave Ctrl + Sh. Hapni një foto me një imazh të qartë dhe mjaft të madh të fytyrës. Bëni një kopje të shtresës së sfondit duke klikuar në shtresën Historiku dhe duke shtypur Ctrl J.

2. Zmadhoni në foto dhe lëvizni kornizën e kuqe në Navigator në një zonë me lëkurë të qartë. Shtypni S në tastierë. Në shiritin e veglave, klikoni në mjetin e përzgjedhur dhe përzgjidhni Clone Stamp. Reduktoni fortësinë dhe fortësinë e furçës.

3. Mbajeni tastin Alt dhe klikoni në vendin e fytyrës ku lëkura është aq e qetë sa të jetë e mundur dhe ka një ngjyrë të barabartë. Lëshoni tastin Alt. Brush veglën "Vula" në vendin që duhet të korrigjohet. Kontrolloni nëse ka ndonjë të metë të majtë.

4. Zgjidhni konturën e fytyrës me Lasso Tool. Vendosni pikën e fillimit, rrethoni fytyrën dhe mbyllni përzgjedhjen në pikën e fillimit. Kopjoni dy herë konturin e përzgjedhur duke shtypur Ctrl J. Fshiheni shtresën e dytë për një kohë, duke hequr shiritin nga kutia në të majtë të shtresës.

5. Aktivizoni shtresën e parë dhe shtypni Ctrl b. Një dritare hapet me kthesa (kthesa). Vendosni një pikë arbitrare në vijë dhe shtrembërojeni në mënyrë që shtresa të bëhet dritë. Vendos shfletuesin në kutinë pranë shtresës së dytë. Pra, do të jetë e padukshme.

6. Shtypni Ctrl b dhe errësoni shtresën, duke vendosur një pikë arbitrare në linjë. Krijo një shtresë të tretë. Hidh tonin e trupit (më afër ngjyrës së lëkurës së njeriut # c18d78). Vendoseni këtë shtresë ndërmjet shtresave të qarta dhe të errësuar.

7. Klikoni mbi shtresën e sqaruar. Zgjero skedën Layer (Layers). Zgjidhni masën Layer Mask dhe klikoni mbi Fshih Të Gjithë. Përsëriteni të njëjtën gjë me shtresën e errët dhe shtresën me mbushje.

8. Zgjidhni një shtresë me fytyrë sqaruese. Merrni një furçë të butë të errët duke shtypur I. Në paleta, zgjidhni ngjyrën e bardhë. Mbajeni një furçë të bardhë në ato zona të fytyrës që duhet të qartësohen. Vendosni regjimin e përzierjes në Soft Light (drita e butë).

9. Përsëritni të njëjtat manipulime me shtresën e mbushur dhe shtresën e errët. Në një shtresë me një errësirë ​​për të treguar kryesisht vendet që duhet të mbeten të errët (për shembull, sy, vetull). Rregullo kombinimin e ngjyrave të lehta, të errëta dhe të forta për të arritur një ton të barabartë të lëkurës.

10. Nëse përdorimi i mjetit "Vula" nuk është i përshtatshëm, atëherë kopjoni imazhin e sfondit me kombinimin Ctrl J. Hapni skedën nga menyja më e lartë e filtrit, pastaj zgjidhni grupin Blur dhe klikoni në etiketë Gaussian Blur. Lëvizni dritaren hapur pak në krah. Lëvizni rrëshqitësin e rrezes për të turbulluar fytyrën. Klikoni OK kur efekti i paqartë është i plotë.

11. Kaloni në një kopje të shtresës së sfondit, merrni në shiritin e veglave të veglave (Eraser) me një fortësi të vogël. Për të fshirë hidhërimin shtesë që shkon përtej konturit të fytyrës, si dhe përzierjen në sy, në gojë dhe në pjesë të tjera të rëndësishme të fytyrës. Set opacity shtresa në rreth 30-40%. Toni i lëkurës do të barazohet. Shtojini bashkimet në një kombinim Ctrl Shift E.

Новости:
Мастер натяжные потолки
Статьи Опубликовано: 21.12.2016 Мастер потолков монтаж натяжных потолков в Челябинске, 3D потолки, резные натяжные потолки Apply Понгс (Pongs) – выпускает полотна, как матовой и сатиновой фактуры, так

Выбор хороших натяжных потолков
Качественные натяжные потолки придают помещению изысканный вид, подчеркивают особенности интерьера. В сочетании с подсветкой натяжные потолки могут создавать действительно оригинальные и изысканные интерьеры.

"Element" - натяжные потолки в Санкт-Петербурге
  Мы рады предложить вам действительно огромный выбор материалов и решений для декорирования потолка. У нас вы найдёте любые варианты натяжных потолков: от традиционных до самых неожиданных и ярких.

Какие выбрать светильники для натяжных потолков, основные правила
Светильники для натяжных потолков представлены множеством исполнений, отличных по конструкции, параметрам, способу крепления и типу источника света. Такое разнообразие моделей разных марок (в частности,

Вредны ли натяжные потолки
Натяжные потолки являются довольно популярной отделкой. И это объяснимо: данные потолки обладают целым рядом бесспорных достоинств: легкость и быстрота монтажа, гидростойкость, огнестойкость, гигиеничность,

Обои или натяжной потолок что сначала. [Priori]
Приступая к работе нужно учитывать, что обе бригады работают на результат, которым является качество и долговечность. Потому если до финишной отделки стенок установить натяжной потолок будет просто и профили

Почему провис натяжной потолок в доме и как это исправить?
Натяжной потолок – стильно, модно, практично! Это довольно крепкое и износостойкое полотно, способное, при соответственном к нему отношении, служить десятилетия. Но в жизни случается всякое: нередки

Багет для натяжных потолков - какой лучше, размеры и виды ПВХ и фиксирующего профиля, как клеить, цена и где купить в Москве и СПб
Несмотря на то, что натяжные потолки не так давно появились на российском рынке, они успели завоевать большую популярность среди населения. По большей части это связано с тем, что натяжной потолок вписывается

Багет для натяжных потолков
Люди, решившие сделать натяжной потолок впервые наверняка заинтересовывались вопросом: как держится пленчатое полотно на потолке без особо видимых креплений. Все дело в специальной рейке, получившей название

Как сделать 3d потолок своими руками – фото 3д потолков
Традиционное оформление потолков –  побелка  и штукатурка, все чаще уступает место новым оригинальным методам. И если для классических  и офисных стилей рекомендуется  довольно сдержанный дизайн потолочных