Si të nxirrni një kartë SIM nga një iPhone 4. Si të tërheqni një kartë SIM nga një iPhone? Ku janë lojëra elektronike për SIM në versionet e tjera të iPhone

 1. Çfarë duhet të bëni nëse çelësi është i humbur?
 2. Si të shkurtojmë
 3. Çfarë thonë klientët tanë për zhbllokimin
 4. Micro-SIM
 5. Nano-SIM
 6. Pajisja brilante për njerëzit e zakonshëm.
 7. Si të merrni një kartë SIM nga iphone 4?
 8. Çfarë duhet të bëni nëse çelësi është i humbur?
 9. Cila duhet të jetë një kartë SIM?
 10. Çfarë nuk mund të bëhet?

Thirrjet, mesazhet, Interneti - të gjitha varen nga ky aksesor. Prandaj, është e rëndësishme të kuptojmë se si të futni një kartë SIM në një iPhone, ta tërheqni dhe cilat lloje të kartave duhet të blini për pajisjet Apple.

Standardi SIM nuk është i përshtatshëm për modelet aktuale të iPhone - është tepër i madh. Ju mund të blini një të re. Por kushton para. Dhe nëse keni disa faqe në hartën e vjetër, ata duhet të transferohen. Lehtë për të prerë SIM.

Është një nga procedurat e para që përdoruesi bën kur blejnë telefon celular - për të aktivizuar dhe konfiguruar smartphone-in e ri. Për ta bërë këtë, duhet të përdorësh një vegël që është përfshirë në çantë, së bashku me pajisjen ose ndonjë send të vrazhdë, siç është gjilpëra, vathë ose kapëse letre.

Ky çip mund të merret nga ofruesi juaj i shërbimit. Nëse shkoni në platformë, kontrolloni hap pas hapi dhe gjeni se si ta vendosni çipin në ose. Nëse jeni të humbur, mund të përdorni një klip letre ose gjilpërë. Pas blerjes së një melodrame të re, mund të pyesni veten. Përndryshe, duhet të hiqet me kujdes.


Karta duhet të jetë në një "tabaka" të veçantë iPhone. Por në modelet më të vjetra të veglës, mund të jetë brenda pajisjes. Dhe në mënyrë që të merrni atë ose të futur atë, ju do të keni për të hequr panelin e pasme dhe të tërheqë nga bateria. Para se të hapni një kartë SIM në një iPhone, duhet të dini se ku ndodhet.

Shikoni rastin e pajisjes. Tabela e iPhone 4, 5, 6 dhe SE është në anën tjetër. Në seri 3G - nga poshtë. Në gjendjen e mbyllur, mund të njihet vetëm nga konturimi dhe një vrimë e vogël pranë saj (mund të përdoret për të hequr kartën SIM).

Duke lexuar atë, do ta kuptoni pa rrezik. Kur ju kërkoni, duhet së pari të merrni sa më poshtë. Në vend të modeleve, në vend të kësaj, në krye. Gjetur një shtëpi, ju duhet të lëvizni dorezat. Ju do të jenë të dobishme për të parandaluar marrjen e shpëtoj të telefonit tuaj dhe jo kruarje atë.

Çfarë duhet të bëni nëse çelësi është i humbur?

Pastro hartën, ju ende kërkoni. Për ta bërë këtë, rrëmbeni telefonin dhe mbani atë horizontalisht. Nëse përdorni një kapëse letre përpara se të futni atë, do t'ju duhet të ndryshoni formën e saj me duar, në mënyrë që ta përdorni atë.

Nëse nuk ka asgjë si kjo në pajisjen tuaj, atëherë SIM duhet të jetë brenda. Për ta tërhequr atë:

 1. Fikni pajisjen. Për ta bërë këtë, mbani të shtypur butonin e kyçjes. Në ekran shfaqet një rrëshqitës i kuq. Zhvendoseni në krah. Në disa raste, ajo duhet të jetë e shtrënguar.
 2. Hapni mbulesën e pasme të telefonit. Nëse nuk shkëputet, atëherë karta SIM nuk duhet të jetë brenda.
 3. Hiqeni baterinë.
 4. Ekziston një vend i kartës SIM. Pranë tij tregohet cila anë për ta futur atë. Në SIM, ata gjithmonë bëjnë një kënd të zhdrejtë në mënyrë që të mund të shihet se ku është "e lartë".
 5. Duhet të vendoset chip poshtë në mënyrë që të jetë ngjitur me kontaktet e telefonit.
 6. "Tërhiqni" SIM nga vendi nëse keni nevojë për to. Dhe mund ta rrotulloni gjithashtu.
 7. Karta mund të sigurohet me kapak. Pry it me diçka të hollë për të hapur.

Ja se si të tërheqësh një kartë SIM nga një iPhone, nëse ndodhet në tabaka:

Kur të jeni gati, hiqni më fort mjetin për të hequr ose klip në vrimë. Kapeni dhe tërhiqni atë nga vendi. Ju nuk mund të gaboni, sepse në sallë ka vetëm një varg. Dallimi më i madh, natyrisht, është madhësia. Para së gjithash me kujdes, më pas shtypni derisa të ngrihet priza.

Përdorimi i saj po rritet gjithnjë e më shumë në modern pajisje moderne . Në artikullin tonë ju do të mësoni se si dhe ku ta merrni. Dhe cilat janë kushtet specifike të operatorëve të veçantë? Megjithatë, në praktikë, u deshën gati shtatë vjet për formatin e ri. Megjithatë, për shkak të ndërtimit të lojërave elektronike, përparësia është e diskutueshme dhe shpesh kursimet hapësinore nuk mund të zgjidhen.


Megjithatë, për shkak të ndërtimit të lojërave elektronike, përparësia është e diskutueshme dhe shpesh kursimet hapësinore nuk mund të zgjidhen

Si të shkurtojmë

Modele të ndryshme të pajisjeve të Apple mbështesin formate SIM të ndryshme. Mund të tërhiqni tabaka dhe të shihni se cila kartë përdoret në vegël tuaj. Kjo gjithashtu duhet të theksohet në udhëzimet. Ose në informacionin e pajisjes në faqen zyrtare të Apple.

Por a ka ndonjë kuptim apo thjesht komplikim? A ndryshon apo redukton operatori? A është e mundur të ktheheni në madhësi standarde? Më poshtë japim informacion për secilin nga operatorët çek. Për secilin prej tyre, ne detajuar kushtet. Në veçanti, shumë pronarë të rinj të telefonave inteligjentë të mollës ndiejnë vështirësi të caktuara kur sinkronizojnë kontaktet. Le të shqyrtojmë këtë situatë në mënyrë më të detajuar.

Për ta bërë këtë, ndiqni këto hapa. Zvogëloni kutinë e zgjedhjes së Kontakteve në pozicionin aktiv dhe klikoni "Merge" në dritaren që shfaqet. Aktivizo kalimin e Kontakteve. Hapni aplikacionin e Kontakteve të Kontakteve. Kliko në fund të ekranit dhe zgjidhni opsionin "Kontakt i ri".

Një kartë SIM e rregullt mund të pritet në Micro-SIM dhe Nano-SIM, nëse ka një çip "të zgjatur". Me një kontakt të madh katror, ​​kjo nuk do të funksionojë, pasi një nga pjesët e tij funksionale do të "copëtohet".

Të gjitha kartat e reja sim kanë serifs. Vetëm shtypni në vendin e duhur për të marrë opsionin Micro ose Nano. Plastika e panevojshme vetëm thyen. Nëse nuk ka asgjë të ngjashme, është mirë të blini një set të veçantë për prerjen e kartës SIM (kjo është disi e ngjashme me një stapler). Ose ta çoni në dyqanin e telefonit të Apple dhe t'ia besoni punën profesionistëve. Nëse e bëni këtë me dorë, ekziston rreziku që ta dëmtojë atë.

Për lehtësi dhe shpejtësi veprimi, mund të ftosh dikë që të të ndihmojë të diktojë informacionin e kontaktit nga telefoni juaj i vjetër. Në menynë në të majtë, kliko Më shumë. Në menunë Më poshtë, zgjidhni Eksporto. Në dritaren që shfaqet, specifikoni skedarin me kontaktet e ngarkuar në seksionin 8 dhe klikoni butonin Select.

Çfarë thonë klientët tanë për zhbllokimin

Nëse nuk e dini se cili opsion duhet përdorur, na kontaktoni. Ne do t'ju ndihmojmë të zgjidhni produktin e duhur për telefonin tuaj. Procesi i zhbllokimit mund të zgjasë nga disa sekonda deri në disa minuta, në varësi të shpejtësisë së lidhjes suaj në internet. Sigurohuni që telefoni juaj të jetë i hapur duke futur një kartë tjetër SIM. Lista aktuale e rrjeteve të mbështetura është në dispozicion në këtë link. Ne do t'i dorëzojmë mallrat e porositura direkt në shtëpi, në vendin e punës, në adresën tuaj, në të gjithë Lituaninë.

Nëse vendosni të ulni vetë kartën SIM, do t'ju nevojiten gërshërë të mprehta dhe të qëndrueshme, një laps dhe sundimtar të mprehur mirë. Në proces, gjëja kryesore nuk është që të dëmtojë chipin dhe të prerë vetëm plastike. Nëse tashmë keni një SIM të madhësisë së duhur, thjesht lidhni dy kartat me njëri-tjetrin dhe hiqni të gjitha të panevojshme. Ose matni tabaka. Ju gjithashtu mund të gjeni në internet një shabllon me madhësinë e një karte SIM dhe ta printoni atë në një printer.

Konsumatorët në Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevezys, Alytus, Marijampolė, Taurage, Telšiai, Utena mund të zgjedhin kohën e tyre të preferuar të dorëzimit falas. Nëse keni pyetje rreth anijeve, gjithmonë mund të na kontaktoni. Të gjitha urdhrat në vend janë dorëzuar klientëve brenda 2-3 ditëve të punës.

Në raste të jashtëzakonshme, afati i dorëzimit mund të zgjatet deri në 14 ditë, por personi përgjegjës për një përjashtim të tillë njoftohet me telefon ose e-mail . me postë. Nëse keni blerë mallrat me këste, ne së pari do t'ju dërgojmë dokumentet për nënshkrimin, dhe pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara, ne do të dërgojmë mallrat sipas dëshirës tuaj.

Mos harroni se ku ka një "qoshe" (ose shënojë atë me një laps). Në një version të prerë, gjithashtu, do të duhet të bëjë. Përndryshe, do të jetë e paqartë se cila anë duhet futur kartën.


Micro-SIM

Micro simka ka dimensione 12 × 15 milimetra. Për ta shkurtuar atë:

 1. Vendoseni në tryezë në mënyrë që chip të jetë në krye të djathtë. Para çdo operacioni është më mirë të vizatoni vija me laps. Ato duhet të tërhiqen paralelisht me anët e çipit.
 2. Top prerë një pjesë të kartës në mënyrë që ka 1 mm plastike para kontaktit. Mos e prekni çipin.
 3. Në të djathtë, lë plastik 1,8-2 mm.
 4. Ju duhet një drejtkëndësh 12 mm të lartë dhe 15 mm të gjerë. Duhet të jetë proporcional me hartën që keni tani. Fillimisht, anët e saj janë gjithashtu madhësi të ndryshme.
 5. Vizatoni linjat për drejtkëndëshin. Shënoni se ku do të jetë një cep.
 6. "Undercut" është më mirë se "prerë". Nëse SIM është shumë e madhe, mund të korrigjohet. Nëse rezulton të jetë shumë e vogël, nuk do ta rregullojë atë.
 7. Tani prerë Micro-SIM tuaj.
 8. Këndi duhet të pritet në mënyrë diagonale (45 gradë). Nëse nuk keni një zvarritës në dorë, matni 2.5 mm nga pjesa e poshtme dhe e majtë e SIM. Vizatoni linjat. Ku ata ndërpresin me skajet e kartës SIM, prerë një copë. Këndi duhet të jetë gjithmonë në të njëjtën anë.
 9. Mundohuni të futni kartën në tabaka.

Mikro-SIM është përdorur në iPhone 4 dhe 4s. Modelet aktuale janë në përputhje me Nano-SIM.

Gjatë zgjedhjes së një produkti, gjithmonë i kushtoni vëmendje datës së dorëzimit të produktit të treguar në përshkrimin e produktit. Të gjitha produktet e porositura në faqen e internetit janë dorëzuar duke përdorur shërbime ndërlidhëse, të cilat garantojnë dorëzimin e shpejtë dhe me cilësi të lartë të mallrave. Pas pranimit të mallrave nga ndërlidhësi, ju duhet të specifikoni identitetin e personit të specifikuar në urdhër.

Dorëzimi në Neringa kryhet në përputhje me një marrëveshje të veçantë. Ju mund të monitoroni statusin e porosisë tuaj duke u lidhur me faqen e internetit të internetit. Nëse krijoni një porosi në emrin tuaj, por ju nuk mund t'i hiqni ato, atëherë, duke plotësuar të dhënat e Klientit, në fushën e "Informacionit Shtesë" specifikoni detajet e kontaktit që autorizoni për të pranuar porosinë tuaj.

Nano-SIM

Në një SIM miniaturë, gjithçka që mbetet është një çip dhe disa plastike (për të prerë një qoshe pa prekur kontaktet). Dimensionet e saj janë 12.3 × 8.8. Është mjaft e vështirë të matet me saktësi të tillë. Është në rregull nëse shkon gjysmë milimetri i gabuar. Nano-sims janë më të hollë se zakonisht. Prandaj, do t'ju duhet një skedar gozhdë ose letër zile për të fshirë shtresën plastike.

Ne do t'ju ofrojmë të gjithë informacionin e nevojshëm, dhe ne do të organizojmë shpërndarjen e një grumbulli të ri. Dorëzimi dhe dorëzimi i artikujve që mund të dorëzohen nga një person përfshihen në ofrimin standard. Gjatë premierës, ne ishim në gjendje të verifikonim se informacioni i mbledhur ishte shumë i saktë.

Pajisja brilante për njerëzit e zakonshëm.

E megjithatë, ajo që pamë në skenë na bëri të duket mahnitëse. Vetëm në krye të ekranit është një pjesë e vogël. Është e pajisur me një video kamera dhe një sërë sensorë të ndryshëm. prandaj telefon i ri i kontrolluar nga gjestet. Për shembull, duke lëvizur gishtin nga poshtë lart, hapet një listë e pajisjeve të aktivizuara dhe mund të kaloni nga një aplikacion në tjetrin. Mos e humbni lexuesin e gjurmëve të gishtave! Duke përdorur një video kamera dhe sensorë, krijon një model tre-dimensional të telefonit-host, i cili përditësohet vazhdimisht për të monitoruar shfaqjen e ndryshimeve.

Ja se si të shkurtoni një kartë SIM në iPhone:

 1. Vendoseni në tryezë në mënyrë që chip të jetë në krye të djathtë.
 2. Në të djathtë, krye dhe në fund, prerë të gjitha plastike. Përpara kësaj, tërhiqni linjat në të cilat do të shkurtoheni dhe shënoni nga cili anë një kënd. Kini kujdes që të mos dëmtojë aksidentalisht çipin.
 3. Në të majtë, lini 1-2 mm plastike.
 4. Pritini qoshe me kujdes.
 5. Përdorni një skedar për të hequr një shtresë plastike në kartë në mënyrë që të bëhet më e hollë. Mos e hiqni çipin.

Nuk është kaq e vështirë të kuptojmë se si të marrësh një kartë SIM nga iPhone dhe ta vendosësh përsëri. Më keq, nëse SIM nuk përshtatet. Pastaj ju duhet ta ulni atë. Ose të blesh një të re.

Kush e ka përdorur iPhone, ai e di se në këto pajisje karta SIM nuk është e njëjtë si në celularët e tjerë - nën mbulesën e pasme dhe baterinë, dhe në një slider të veçantë, i cili është i fshehur në panelin anësor të telefonit. Në fillim mund të jetë e pazakontë, por nga ana tjetër, ky dizajn është për shkak të faktit se e gjithë trupi i iPhone është i fortë, nuk mund të shpërbëhet vetë. Prandaj, në këtë artikull ne do të diskutojmë se si të merrni dhe futni kartën SIM si duhet.

Si të merrni një kartë SIM nga iphone 4?

Pra, mekanizmi me të cilin mund të merrni një kartë SIM nga një smartphone, është projektuar në mënyrë të tillë që së pari të futni një çelës të veçantë që vjen në kuti. Ju duhet ta shtyni atë në vrimë, e cila mund të gjendet në anën e "iPhone" 4. Si rezultat, do të shihni se slider në të cilin ndodhet kartela do të veprojë disa milimetra mbi sipërfaqen. Tjetra ju vetëm duhet të lidh atë me thonjtë tuaj ose ndonjë objekt të hollë dhe të tërheqë atë. Brenda ju do të shihni një kartë SIM. Mund ta hiqni me lehtësi duke përdorur foleën në tabelën e kartës që është më poshtë. Mjafton vetëm të shtyni kartën SIM dhe ajo do të bjerë vetë.

Çfarë duhet të bëni nëse çelësi është i humbur?

Çelësi me të cilin shkon karta është bërë në formën e një gjilpëre me një dorezë, për të cilën duhet mbajtur. Për shkak të faktit se ai është miniaturizuar, është shumë e lehtë ta humbasësh. Si rezultat, mund të jeni të interesuar në pyetjen se si të merrni një kartë SIM nga "iPhone" 4 pa një çelës.

Vërejtim menjëherë se nuk duhet humbur, sepse mund të bëhet me ndonjë objekt tjetër të hollë, duke përfshirë një kruese dhëmbësh ose një gjilpërë. Sidoqoftë, duke përdorur këtë të fundit, duhet të jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm - maja mund të dëmtojë mekanizmin nga brenda, pas së cilës do të jetë e vështirë të merret karta. Nuk është e nevojshme të shtyhet gjilpëra me forcë, duke e zhytur në vrimë - një përpjekje e vogël është e mjaftueshme dhe gjithçka do të funksionojë.


Nuk është e nevojshme të shtyhet gjilpëra me forcë, duke e zhytur në vrimë - një përpjekje e vogël është e mjaftueshme dhe gjithçka do të funksionojë

Edhe më mirë, nëse doni të dini se si të merrni një kartë SIM nga "iPhone" me një gjilpërë 4, ju këshillojmë që t'i kërkoni një shoku që ka përvojë me këtë për ta bërë atë për ju. Pastaj thjesht mund t'i përsëritni të gjitha veprimet e tij dhe të hiqni kartën SIM nga telefoni i mençur pa rrezikun e dëmtimit të iPhone tuaj. Megjithatë, procedura të tilla si marrja e një karte nuk duhet të kryhen shumë shpesh, kështu që nevoja për ta është më shumë se një herë. Për të ditur se si është bërë, ju duhet në çdo rast.

Cila duhet të jetë një kartë SIM?

Mos harroni se para se të merrni një kartë SIM nga "iPhone" 4, duhet gjithashtu të specifikoni madhësinë e saj. Siç e dini, ka tre formate në të cilat ofrohen karta SIM: klasike, microSIM dhe nanoSIM. Nëse keni një iPhone 4, atëherë keni nevojë për një format mikro dhe nëse pajisja juaj i përket gjeneratës së 5-të, atëherë vetëm nano është i përshtatshëm. Kështu, kur blini një paketë starter, kërkoni shitësin që menjëherë të prerë kartën tuaj në madhësinë e dëshiruar, nëse kjo nuk është bërë ende. Vetë-zvogëlimi i një karte SIM në shtëpi është mjaft e vështirë: ekziston rreziku i dëmtimit të kartës.


Çfarë nuk mund të bëhet?

Pra, tani për çfarë të bëni kategorikisht është e pamundur, nëse nuk dini si të merrni një kartë SIM nga "iPhone" 4. Së pari ju duhet të trajtoni me kujdes artikullin që do të përpiqeni ta zëvendësoni çelësin. Që nga përfundimi i saj mund të jetë akut, nuk duhet ta shtyni shumë fort që të mos shkaktojë dëm. Gjithashtu, mos e aplikoni në mënyrë të tepruar forcën, në mënyrë që të mos thyejë vetë çelësin (ose atë që e zëvendëson). Nëse diçka mbetet në vrimë, do të jetë e vështirë të pastrohet më tej dhe të hiqet kartela nga telefoni.

Përveç kësaj, ju duhet të silleni me kujdes me slider vetë, duke vendosur një hartë atje. Pra, së pari duhet të vendosni vetë kartën SIM në pozicionin e duhur. Pas kësaj, duke u siguruar që gjithçka është në rregull, mund ta mbyllni duke e vendosur kartën brenda rastit. Në mënyrë që telefoni të shohë kartën, duhet të ristartoni.

Çfarë duhet të bëni nëse çelësi është i humbur?
Si të merrni një kartë SIM nga iphone 4?
Çfarë duhet të bëni nëse çelësi është i humbur?
Cila duhet të jetë një kartë SIM?
Çfarë nuk mund të bëhet?
Çfarë duhet të bëni nëse çelësi është i humbur?
Dhe cilat janë kushtet specifike të operatorëve të veçantë?
Por a ka ndonjë kuptim apo thjesht komplikim?
A ndryshon apo redukton operatori?
A është e mundur të ktheheni në madhësi standarde?
Новости:
Мастер натяжные потолки
Статьи Опубликовано: 21.12.2016 Мастер потолков монтаж натяжных потолков в Челябинске, 3D потолки, резные натяжные потолки Apply Понгс (Pongs) – выпускает полотна, как матовой и сатиновой фактуры, так

Выбор хороших натяжных потолков
Качественные натяжные потолки придают помещению изысканный вид, подчеркивают особенности интерьера. В сочетании с подсветкой натяжные потолки могут создавать действительно оригинальные и изысканные интерьеры.

"Element" - натяжные потолки в Санкт-Петербурге
  Мы рады предложить вам действительно огромный выбор материалов и решений для декорирования потолка. У нас вы найдёте любые варианты натяжных потолков: от традиционных до самых неожиданных и ярких.

Какие выбрать светильники для натяжных потолков, основные правила
Светильники для натяжных потолков представлены множеством исполнений, отличных по конструкции, параметрам, способу крепления и типу источника света. Такое разнообразие моделей разных марок (в частности,

Вредны ли натяжные потолки
Натяжные потолки являются довольно популярной отделкой. И это объяснимо: данные потолки обладают целым рядом бесспорных достоинств: легкость и быстрота монтажа, гидростойкость, огнестойкость, гигиеничность,

Обои или натяжной потолок что сначала. [Priori]
Приступая к работе нужно учитывать, что обе бригады работают на результат, которым является качество и долговечность. Потому если до финишной отделки стенок установить натяжной потолок будет просто и профили

Почему провис натяжной потолок в доме и как это исправить?
Натяжной потолок – стильно, модно, практично! Это довольно крепкое и износостойкое полотно, способное, при соответственном к нему отношении, служить десятилетия. Но в жизни случается всякое: нередки

Багет для натяжных потолков - какой лучше, размеры и виды ПВХ и фиксирующего профиля, как клеить, цена и где купить в Москве и СПб
Несмотря на то, что натяжные потолки не так давно появились на российском рынке, они успели завоевать большую популярность среди населения. По большей части это связано с тем, что натяжной потолок вписывается

Багет для натяжных потолков
Люди, решившие сделать натяжной потолок впервые наверняка заинтересовывались вопросом: как держится пленчатое полотно на потолке без особо видимых креплений. Все дело в специальной рейке, получившей название

Как сделать 3d потолок своими руками – фото 3д потолков
Традиционное оформление потолков –  побелка  и штукатурка, все чаще уступает место новым оригинальным методам. И если для классических  и офисных стилей рекомендуется  довольно сдержанный дизайн потолочных